Logo
Min indkøbskurv   0

Specific. Extreme Collagen Plus +++ Eye Firming Mask

ingen:
.
Tilgængelighed: Forhandlervare
SKU:
PT1500
Forhandlervare
Collagen Plus +++ Eye Firming Mask

Indeholder 5 stk masker pr. pakke.

En mikroporøs maske der indeholder kollagen produceret fra de naturlige og uopløselige fibre fra ren kollagen, hvilket øger de fugtgivende og anti-irritante effekter. Ingredienserne som er sammensat i denne maske, virker effektivt mod slap hud med synlige tegn på ældning omkring øjnene.

Fordele ved de tre kollagenkomponenter i kollagen +++ Eye Firming Mask:
 • Uopløselige kollagen fibre: Danner et tredimensionelt netværk der er tilsvarende til den kollagenstruktur der findes naturligt i huden. Effekt: Den høje koncentration af kollagen har en vandbindende virkning der effektivt øger fugtigheden.
 • Kollagen molekyler: Frigives fra masken ved påføring på huden. Effekt: De styrker og hæver den fugtgivende kapacitet i huden og blødgør og udglatter rynker.
 • Kollagen peptider: frigives ved påføring af masken. Deres størrelse og elektriske ladning tillader indtrængen ind i huden. Effekt: peptider fungerer som signalstoffer i hudens behandlings og foryngelses proces, der påvirker vævets revitalisering og cellulære stofskifte.

Efter første påføring:
 • Dehydreret huds tilstand forbedres og revitaliseres øgeblikkeligt.
 • Rødmen og irritabilitettegn forsvinder.
 • Mimiske linier og rynker bliver tydeligt mindsket

Hovedingredienser:
Uopløselige kollagenfibre, kollagen molekyler, kollagen peptider og hydrogenerede polyisobuten.

Anvisning:
Kollagen Plus +++ Eye Firming Mask kan bruges på alle hudtyper. Specielt anbefalelsesværdig til tør, slap, dehydreret, sensitiv hud og hud med tydelige tegn på ældning i øjenkonturen.

Sådan udfører du Collagen Øjenbehandlingskuren:
 1. Fjern øjenmakeup med Sensitive Eye and Lip makeup remover
 2. Påfør med frugtsyrebørste Specifik Enzymatic Peeling og lad den sidde i 10 min. Vask af med vand.
 3. Giv massage med Eye Active Repair
 4. Påfør Collagen Plus+++ Eye Firming Mask og fugt gentagne gange masken med tonic. Masken må ikke udtørre. Lad masken virke i 15 min. Fjern forsigtigt masken i opadgående bevægelser.
 5. Påfør Eye Active Repair på øjenomgivelserne og Sensitive Lip Treatment Cream og giv en let massage på begge områder
Se også videoen nedefor.
_________________________________________________

KLINISK BEVIST EFFEKTIVITET

Beroligende effekt:
Kollagen plus +++ Eye firming Mask hjælper med at genvinde den naturlige balance i huden hurtigt og effektivt. Undersøgelsen viser, at efter påføring af masken, reduceres rødme af huden forårsaget af UV-stråler i gennemsnit med 27,5%, mens komparative produkter viste en effekt der var langt mindre. *

Løftende effekt på rynker og mimiske linier:
Collagen Plus + + + Eye Firming Mask opstrammer og blødgør huden. Undersøgelsen viser en reduktion i dybden af rynker omkring øjnene, med et gennemsnit på 15%, 20 minutter efter brug. Ansigtsmasken fra et velkendt kosmetikfirma opnåede kun en gennemsnitlig reduktion på 6% inden for samme tidsramme .**

Fugtgivende effekt:
Collagen Plus + + + Eye Firming Mask, øger omfanget af fugt i huden og forbedrer derfor hudens struktur og fasthed. 20 minutter efter påføring viste undersøgelsen en stigning i fugt med et gennemsnit på 59%. Den vare, der sammenlignes med fra et velkendt kosmetikfirma opnåede kun en gennemsnitlig stigning på 12% og efter to timer var forskellen endnu mere udpræget.

Se resultaterne fra undersøgelsen i billederne

* Derma Consult GmbH, Alfter, 1995 ** Hud Undersøgelse og Teknologi Hamburg GmbH, 2008

Egenskaber:
 • Afslapper huden med 27,5% og øger blødheden.
 • Reducerer mimiske linier med 15% eller mere efter 20 minutter
 • Øger fugtindholdet med 59% efter påføring
 • Beskytter huden
 • Virker anti-irriterende; reducerer irritation og letter den brændende fornemmelse efter overdreven udsættelse for UV-stråler.
 • Stimulerer kollagensyntesen
 • Er en naturlig maske der kan bruges på alle hudtyper

Analytisk dats:
 • Restfugtighed: Max 15%
 • pH 3,5
 • Vandabsorbtion: 35 ml/g/5 Seg

Resultater:
 1. Øger markant hudens kollagensyntese
 2. Øger mikro-cirkulationen i huden
 3. Reducerer linier og rynker
 4. Øger modstanden i kapillærvæggene.
 5. Forhindrer effektivt tegn på ældning takket være tredobbelt indsats af Kollagen komponenter.
________________________________________________________

Plantestamceller - Et a
nti-aging koncept

Hvad er stamceller?

Stamceller har evnen til at regenerere andre celler, reetablere optimale funktioner i vævet hos organismen – herunder huden. I epidermis findes to typer af stamceller:
 • Dem der har kapacitet til at auto- renovere huden
 • Dem der har en differentieringsfaktor til andre celler
Stamceller har ubegrænset kapacitet til at renovere og én stamcelle kan udvikle sig til hundredvis af hudceller. Hvordan virker stamceller på huden?

Når huden ældes sker der en massiv mindskning i antallet af celler og der opstår rynker. Med alderen nedbrydes det germinative hudlag også, og det er her stamcellerne findes. Disse svækkes pga. både indre og ydre faktorer, og når én stamcelle forsvinder eller bliver skadet, vil det føre til mindsket fornyelse af millioner af andre celler.

Ved en bestemt alder begynder denne naturlige cellefornyende proces at mindskes, og dette fører til et tab i fasthed og elasticitet i huden. Epidermis’ tykkelse mindskes og dermed opstår rynker, rødmen, mimiske linier og tørhed.

Hvis der er én ting, som næsten alle kvinder bekymrer sig over, er det hvordan tidens løb reflekteres på hudens udseende. Stamceller kan, takket være deres restaurerende funktion på huden, forhindrer tidens tand i at sætte så tydelige spor.

Stamceller: Den nye tendens i kosmetik

Målet er ved at forlænge hudcellers livscyklus at bevare hudens tekstur, fasthed og ungdommelighed. Det innovative ved brug af stamceller er at størstedelen af anti-rynke produkter på markedet virker ved at eliminere hudlag for at accelerere cellefornyelse, så virker stamceller ved at forlænge livet af de allerede eksisterende celler.

Stamceller i AINHOA produkter

Stamceller i AINHOA’s produkter er udvundet ved ekstraktion fra den halophyte plante Eyngium Maritimum.

Specific Extreme linier er sammensat af:

Extreme Eclat Instant. Løftende og fornyende serum. Gør epidermis tykkere og fylder små rynker og mimiske linier. Ideel at påføre inden makeup, da den garanterer holdbarhed og giver en øjeblikkelig løftende effekt.

Extreme Plus Repair. Regenererende ansigtsfluid med roll-on applicator. Har en drænende, restrukturerende og rensende effekt.

Extreme Active Repair Cream. Restrukturerende, remodellerende og antirynkecreme. Genopretter fasthed, elasticitet og hydration i huden takket være de intelligente aktive ingredienser, som kan tilbageholde vand i huden i længere tid.

Extreme Eye Active Repair. Koncentreret serum sammensat af plantestamcellekompleks og en tetra-peptid. Øger hudens elasticitet og forhindrer aktivt rynke i at dannes.

Mikroporøs maske der er rig på oprensede kollagenfibre, som favoriserer hudens naturlige syntese af kollagen og forbedre mikro-blodcirkulationen i huden. Virker fugtgivende, afstressende, beroligende og har anti-rynkevirkende effekt.

Write Your Own Review
Du er ved at anmelde:Specific. Extreme Collagen Plus +++ Eye Firming Mask
Your Rating