Logo
Min indkøbskurv   0

En blog for selvstændige og skønhedsinteresserede

Hvad er videnom.net?

"Viden om" er en blog, som tager fat i emner, som både er nyttige for professionelle behandlere med egen klinik, men også for gør-det-selv-folket hjemme i stuerne. På bloggen vil der være nyttige indlæg om fx online markedsføring, nyhedsbreve og tips til at forbedre salget i den selvstændiges klinik eller salon. Der vil også være masser af spændende blogindlæg, til dem der bare elsker det nyeste indenfor makeup, negle og hudpleje. Læs fx om hvordan du vælger den helt rigtige foundation, undgår røde knopper efter voksbehandling osv.  

Har du spørgsmål?

Sidder du med et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på? Så benyt dig af vores brevkasse, hvor du kan stille et spørgmål hvorefter vi vil forsøge at svare på baggrund af vores mange års erfaring og faglige viden. I bloggens brevkasse kan du også se hvad andre har spurgt om, samt det svar de har fået. Du har også mulighed for at kommentere alle blogindlæg og brevkasse-svar, hvis du har lyst til at bidrage med din personlige erfaring. 
Der er bl.a. svaret på spørgsmål omkring hvilken solcreme man bør bruge, peeling til sart hud og hvordan man kan behandle psoriasis i neglen.

Hvem står bag videnom.net?

Bag danbeauty.dk's blog "Viden om" står der et skarpt team, som alle er uddannede inden for skønheds- og marketingsbranchen som fx kosmetolog, hudterapeut, massør, zoneterapeut, kosmetisk akupunktør, fodplejer, online marketing manager, merkonom indenfor ledelse og coaching, samt bachelor i medicin. 

Besøg vores blog her!